Cykelsäsongen 2017

cykeldirekt-sasongsstart

Våren är på ingång i stora delar av landet och detta innebär även att cykelsäsongen 2017 är på ingång! I fjällvärlden är det självklart fortfarande snöigt och någon sommarcykling är det inget tal om där. Dock i södra Sverige så börjar både längdcyklarna, mountainbikerserna och Enduranceåkarna att putsa upp hjullagren och bromsklaffarna!

Ett av årets första cykelrace är ett Endurorace i Vallåsen som förra året blev en publiksuccé! I år så hoppas hela cykelcommunityn givetvis på en ännu större uppslutning för att hälsa våren välkommen! Det är till Vallåsen Bike Park som alla cykelälskare ska leta sig till för att delta i tävlingen. Det går givetvis att ta del utav de andra spåren som inte är med i tävlingen för att mjukstarta säsongen om du inte är redo för tävling direkt.

Du hittar spår för nybörjare, cykeluthyrning på plats, hopp och mycket mer på banan som är placerad mitt på Hallandsåsen. Skriv in den 22-23 april i kalendern och visa att du är redo för en ny cykelsäson och för sommaren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *